Nincs raktáron
Csíkos fürdőszobaszőnyeg
2,890 Ft
Nincs raktáron
Fekete-Szürke fürdőszobaszőnyeg
2,150 Ft
Nincs raktáron
Grivola fürdőszobaszőnyeg szett
3,790 Ft
Nincs raktáron
De Vitre fürdőszobai porcelán szett
4,990 Ft

A Legolcsóbb és Minőségi Fürdőszoba Textiláruk

A lakás egyik legfontosabb része a fürdőszoba, mely a megújuló dekorációs irányzatoknak köszönhetően modernizálódni kezdett. A leginkább hideg hangulatú fürdőszobákat energikusabbá és modernebbé teszik a megújuló fürdőszoba dekorációk. Az olyan alapvető fürdőszobai berendezések mellett, mint a kád és szekrény, fürdőszobáját hangulatosabbá teheti számos textiláruval is. A különböző színű és dizájnú fürdőszobai textiláru választék között biztosan megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb darabot, mellyel élénkebbé és elegánsabbá varázsolhatja fürdőszobáját.

A fürdőszoba dekoráció mellett, a textiláruk között az egyéni termékek is megtalálhatóak. A fürdőszobában használatos törölköző, fürdőköpeny, papucs és ehhez hasonló termékek modern és elegáns dizájnjaival figyelemfelketőek. Nagy színválasztékkal, praktikus használatukkal és modern dizájnjukkal kiemelkedő egyéni fürdőszobai termékeket, a fűrdőszobai textiláruk között tekinthetik meg.

Fürdőszobai Textiláruk A fürdőszoba dizájnját jól kiegészítő textiláruk között szerepel a fürdőköpeny, a törölköző, wc-előke, zuhanyfüggöny. A fürdőszoba dekorációnál használatos wc-előke szetteknél több darabos termékek közül is választhatnak. Az egyesével kapható fürdőszoba szőnyegek mellett, két és három darabból álló szetteket is vásárolhatóak. A kétdarabos szetteknél, a wc-előke és sima kilépők praktikus dizájnnal rendelkeznek. A háromrészes szettekben pedig wc fedél huzat is található. A különböző részekből álló szőnyeg/kilépő fajták csúszásgátló alsó résszel rendelkeznek és különböző méretekben lehet őket kapni. A csúszásgátló alsó résznek köszönhetően nem csúszik el a csempén, így könnyű és biztonságos használatot bztosít.

A főként akril anyagból készült szőnyegek nagon praktikusak, mivel könnyen tisztíthatóak. Rugalmas anyagának köszönhetően még mosás után sem veszti el a formáját. Egy élénk színű és elegáns mintájú szőnyeggel könnyedén feldobhatja fürdőszobáját. A zuhanyfüggöny fajták 100% poliészterből készülnek és alacson hőfokon száríthatóak is. A fürdőszoba padló szárazságáért felelős termékeket fáradtság nélkül, könnyen kimoshatja mosógéppel.

Az akasztó karikával együtt kapható függöny fajták között egy- és kétrészes termékek közül választhat. A fürdőszobai textiláruk között szereplő fürdőköpeny, kis- és nagytörölköző különböző fajtája kapható. A díszes fürdőköpenyeket, a fürdőköpeny kategóriája alatt tekinthetik meg, ahol több egyszemélyes fürdőköpeny szetteket is találnak. Az egydarabos termékek közül férfiaknak, nőknek, különböző korú gyerekeknek készült fürdőköpenyt is választhat. a leginkább 100% pamutból gyártott különböző korosztálynak és nemnek megfelelő fürdőköpenyek között bambuszból készült termékek is kaphatóak.

A hasonló modellek közül főleg antibakteriális tulajdonságával kiemelkedő bambusz fürdőköpenyeket családi szettként és egydarabos termékként is megvásárolhatja. A törölköző fajtái között megtalálja a kisebb alakú kéztörlőket, fürdőlepedőket és starndtörölközőket. Ha a nyaraláskor használatos nagyméretű starndtörölközőt szeretne vásárolni, akkor mintás és sima fajták közül választhat. A fürdőlepedőknél, 100% pamutból készült, klasszikus fehér és egyszínű törölközők is kaphatóak. A elsősorban fürdőkben és szaunában használt, derékra köthető kisebb méretű törölköző fajták között a puha textúrájú modellek a legkedveltebbek. A könnyű textúrájú és jó nedvszívó képességének köszönhetően a fürdőszobában is és a strandon is használhatja őket. Az anyagában eltérő derékra köthető kisebb méretű törölközők között a pamuton kívül lenvászonból készült modellek is kaphatóak.

A kosárban nincsenek termékek