Nincs raktáron
Karácsony Éjjel díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Rózsakert Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Őszi Erdő Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Mikulás Sapka Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Rénszarvas Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Téli Erdő Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Szerelmes Cicák Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Masnis Cica Díszpárna
2,390 Ft
Nincs raktáron
Új
Rudolf díszpárnahuzat
2,390 Ft
Nincs raktáron
Új
Copacabana díszpárnahuzat
2,490 Ft
Nincs raktáron
Új
Lila Mező díszpárnahuzat
2,330 Ft
Nincs raktáron
Új
Téli Éjjel díszpárnahuzat
2,375 Ft
Nincs raktáron
Új
Absztrakt Mintás díszpárnahuzat
2,190 Ft
Nincs raktáron
Új
Virágos díszpárnahuzat
2,390 Ft
Nincs raktáron
Új
Kék ősz díszpárnahuzat
2,290 Ft
Nincs raktáron
Új
Csíkos díszpárnahuzat
2,650 Ft
Nincs raktáron
Új
Sormintás díszpárnahuzat
2,230 Ft
Nincs raktáron
Új
Pöttyös díszpárnahuzat
2,060 Ft
Nincs raktáron
Új
Húsvéti díszpárnahuzat
2,140 Ft
Nincs raktáron
Új
Télapó Itt Van díszpárnahuzat
2,490 Ft
Nincs raktáron
Új
Rombusz Mintás díszpárnahuzat
1,990 Ft
 • 1
 • 2
 • A Legolcsóbb és Minőségi Dekoratív Párnák & Díszpárnák

  A lakberendezésben használt egyik legkedveltebb elem a dekoratív párna, amely stílusossá és elegánssá teszi otthonát. A különböző díszítéseknek köszönhetően kiváló kiegészítőként funkcionáló, a nappali szobákban használt párna fajták, az autentikusan berendezett nappaliktól kezdve egészen a modern stílust képviselő helyiségekig, minden lakásban megtalálhatóak. Általában a fotel garnitúráknál, vagy karosszékeknél használt termékek; négyzet, kör és téglalap alakúak. Különböző stílusú, alakú ás díszítésű dekoratív párnáinkat oldalunkon megtekinthetik. A kis virág és levél díszítéseiről ismert díszpárnákat most mind klasszikus stílusaban, mind pedig változatos modern mintákkal is kaphatóak. Méretével és stílusával lakása különböző helyiségeiben akár praktikusan, akár kiegészítőként is használhatja őket.

  Míg az egyszerű dizájnú termékek puha betétüknek köszönhetően párnakként használandóak, addig a dekoratív és különböző díszítésű termékeket egy-egy fotel, kanapé vagy ágy kiegészítőjeként alkalmazhatóak. A díszpárnák is különböző mérettel rendelkeznek. A legátlagosabb 40x40 –es klasszikus típusú négyzet alakú párnák mellett, a 43x43-as normál méretű díszpárnák is kaphatóak. A nagyméretű párna fajták között téglalap és kör alakú díszpárnákat is talál. A téglalap alakú termékek között, a hosszabb párnák kitűnő háttámaszt nyújtanak, így nem csak a nappaliban, hanem a dolgozószobában is ideális és praktikus használatot biztosít.

  A nagyméretű, négyzet alakú termék pedig, a kert vagy a teraszhoz hasonló kültéren használt faszékek legjobb kiegészítője. A különböző méretű és alakú díszpárnák anyagát is megtekintheti. A főként pamutanyagból készült díszpárnák mellett satén, poliészter és bársonyanyagból gyártott termékeket is talál. A fényes textúrájú poliészter termékeken kívül, a tartósságáról ismert lenvászon párnák közül is válogathat. Díszpárna modelljeink alaktól és mintától függően változnak. A különböző témájú és motívummal díszített termékek közül kiemelkednek a klasszikus mintázatú modellek. A kis vadvirágokkal és levelekkel díszített párnák különböző – rózsaszín, lila és sárga stb. – színekben is kaphatóak. A fehér alapon apró virágmintás párnákon kívül a más-más motívumokkal díszített és sokszínű párnák is népszerűek. Az elefánt, bagoly, macska, kutya, karácsonyi mintás vagy különböző dolgokat ábrázoló képekkel díszített termékeket akár egy autentikusan berendezett nappaliban, akár egy modern stílusú szobában is használhatja.

  Ugyanakkor az autentikus berendezésű lakáskhoz illő szőnyeg motívumhoz hasonló népi mintázatú díszpárnák közül is választhat. Az egyszínű termékek funkcionális szempontból fontosak. Ha egy fotelhez szeretne párnát vásárolni, akkor az egyszínű termékek közül két vagy három különböző egymáshoz jól illő színnel sikeres és színes koncepciót alakíthat ki. A díszpárna modellek között egy másik nagyon népszerű termék, a tenger témájú párna. Horgonyt, tengerparti látképet, tengeri csillagot vagy vitorlást ábrázoló képpel díszített termékeket a tinédszerek szobájától kezdve egészen a kertig, a lakás bármely helyiségében használhatja. Ha elegáns légkört szeretne teremteni dolgozószobájában vagy az olvasó sarokban, akkor inkább más témájú díszpárnát válasszon. A térkép nyomásos, különböző betűtípusú írásokkal, biciklivel és különböző kulturákhoz kapcsolódó motívumokkal díszített párnák elegáns légkört teremtenek. A párnahuzatra varott virágok, levelek, szalagok és fodrokhoz hasonló díszítéseknek köszönhetően a különleges ízlésű vásárlóink is találnak a tetszésüknek megfelelő darabot. Az olyan egyedi témájú díszpárna modelleket, amelyeket általában csak párnahuzatként tud megváráolni, nálunk párnaként is megkaphatja.

  A kosárban nincsenek termékek