Pamutból készült babaágynemű garnitúra

Babaágyneműhuzat 29 június 2018 - 14:20 133 olvasás 0 értékelés

Pamutból készült babaágynemű garnitúra

Pamutból készült babaágynemű garnitúra

A gyermekek a lehető legjobbat érdemlik. Mivel a kezdetek kezdetén rengeteget alszanak, ezért ideális körülményekre van szükségük. A babaágynemű garnitúra remek választást jelent számukra, tehát érdemes próbát tenni vele.

A megvásárlásra a Lily Home weboldalán nyílik lehetőség. Itt többféle szín áll a rendelkezésére, tehát kiválaszthatja, hogy a gyermeke személyiségéhez melyik illik a legjobban. A kisfiúk szülei általában a kék változatot részesítik előnyben, amiból kétféle árnyalat is kapható. A kislányos családok pedig vehetnek lila vagy narancssárga babaágynemű garnitúrát. A csomagban található egy 100×150 centiméteres paplanhuzat és egy ugyanekkora lepedő. A benne lévő, kicsi párnahuzat 35×45 centiméteres.

A zárás gombokkal lehetséges, ezért a cipzár biztosan nem fogja felsérteni a kicsi bőrét. Száz százalékig pamutból készült a babaágynemű garnitúra, tehát egyáltalán nem okoz irritációt a rajta való alvás. Mindegyik típuson található egy-egy aranyos kis minta. A lila változaton egy nyuszi van, a narancssárgán pedig egy cica vagy egy maci. A kisfiúk egy zsiráfban, elefántban és maciban gyönyörködhetnek a kék takarón.

babaágynemű garnitúra könnyen mosható, és színe sem jön. A szellős anyag hamar megszárad, és a foltok is egyszerűen kijönnek belőle. Szülőként biztosan Ön is elégedett lesz a vásárlásával a szett remek minőségének köszönhetően. Az oldalról beszerezhet még másféle ágyneműt, takarót vagy paplant a család többi tagjának. Itt korrekt áron tud vásárolni. Érdemes odafigyelnie a leárazásokra is!


címkék:

Hasonló Témak

Ágytakaró varrás – Avagy, hogyan készül?

Ágytakaró varrás – Avagy, hogyan készül?

Lily Home Gumis Lepedők

Lily Home Gumis Lepedők A gumis lepedők nagyszerű találmány, nagyban megkönnyíti az ágyneműhúzás ...

Nagyméretű ágytakarók franciaágyra webáruházban

Nagyméretű ágytakarók franciaágyra webáruházban A  na...

Karácsonyi mintás ágytakarók

Karácsonyi mintás ágytakarók Még mindig keresi a megfelelő karácsonyi ajándékot? Ne keressen tová...