Miért a gumis lepedő 160×200 a legtöbbet keresett termék?

Gumis Lepedő 29 június 2018 - 15:36 60 olvasás 0 értékelés

Miért a gumis lepedő 160×200 a legtöbbet keresett termék?

Miért a gumis lepedő 160×200 a legtöbbet keresett termék?

Az egyik leggyakrabban választott termék a gumis lepedő 160×200 méretben. De vajon mi az oka ennek a szinte kielégíthetetlen mértékű rajongásnak?

A titok a textília egyszerű nagyszerűségében rejlik. Nyilván a fizikai paraméterek, azaz a szélesség, és a hosszúság az adott ágyról, és annak jellemvonásairól tanúskodik. Ám, ami igazán lényeges, az a gumírozás, és a lepedő kialakítása. Hogy miért? Mert ebben rejlik a titok, ami nem is annyira titkos.

Akkor válik ugyanis egy kellék népszerűvé, ha vagy az esztétikumával, vagy a használhatóságával kiemelkedik a „tömegből”. Egy lepedő esetében az előbbi kitétel nem szerepelhet elvárásként, így egyértelmű, hogy utóbbi területen szorgalmazható a hibátlan teljesítmény. Hihetetlenül praktikus, összefoglalóan. Igaz, azért azt is érdemes kihangsúlyozni, hogy annak ellenére, hogy a gyakorlati életben nyújt segítséget, azért esztétikailag sincs miért szégyenkeznie.

A gumírozás egyetlen célt szolgál, hogy megkönnyítse az ön dolgát, vagyis az ágyazás folyamatát. A lepedő felhelyezése alapvetően nem egy nagy ördöngösség, de a helyén tartása már annál nagyobb kihívás. Különösen akkor, ha éjszaka forgolódik, mozog, tehát nem egy helyben fekve köszönti a hajnal.

A gumis lepedő 160×200 fixálja a stabilitást!

Ha nem egyszer ébredt már úgy az éjszaka közepén, hogy a derekánál csomóba gyűrve várta sorsát a lepedője, akkor tudja milyen idegesítő, zavaró, és kellemetlen jelenségről van szó.

A gumírozás maximális stabilitást, és ezzel együtt tökéletes, álomba ringató komfortot garantál. A felhelyezése pillanatos művelet, s mosás előtt sem kell percekig szenvednie, hogy kirángassa az ágy réseiből a textíliát.


címkék:

Hasonló Témak

Cicamintás ágytakaró szett a Lily Home-tól

Cicamintás ágytakaró szett A következőkben a cicamintás ágytakarókról olvashat, ...

Megérkeztek új díszpárna modelljeink

Megérkeztek új díszpárna modelljeink A díszpárna egy olyan kiegészítő, amelynek ...

Kényelmes alvás 3 részes ágyneműhuzattal

Kényelmes alvás 3 részes ágyneműhuzattal 3 részes ágyneműhuzata...

A pamut ágyneműhuzat kézzel fogható előnyei

A pamut ágyneműhuzat kézzel fogható előnyei Ha...