A gumis lepedő esztétikus választás?

Gumis Lepedő 29 június 2018 - 15:53 52 olvasás 0 értékelés

A gumis lepedő esztétikus választás?

A gumis lepedő esztétikus választás?

A gumis lepedő hihetetlenül praktikus döntés. Ha ébredt már fel arra (de lehet, hogy a felriadás pontosabb jelző), hogy a derekánál csomóba gyűrve várakozik a lepedője, akkor tudja milyen kellemetlen szituáció ez. Az éjszaka közepén, amikor az ember nem vágyik másra, csak pihentető alvásra, minden felesleges, zavaró inger bosszantó és kényelmetlen.

Az ágy megvetése nem egyszer azokhoz a feladatokhoz tartozik, melyeket minél gyorsabban és hatékonyabban kell kiviteleznie. Amikor reggel beveti az ágyat, akkor általában a munkába indulás sietteti, míg este, amikor megalapozza remélhetőleg valóra váló álmainak helyszínét, akkor az álmosság, a fáradtság sürgeti. Az idő tehát lényeges faktor. Mi történik, ha hagyományos lepedővel kívánja megoldani a problémát? Ahhoz, hogy tükörsima felületet kapjon nem kevés energiát kell áldoznia arra, hogy minden sarokban, minden oldalról alaposan el tudja igazgatni a textíliát. Ha ez kész, és kellő erővel beszorította a lepedőt az ágyhoz, akkor csak bízhat abban, hogy az éjszakai forgolódás nem rángatja ki a nagy nehézségek árán beküzdött anyagot.

Ezzel szemben, ha gumis alternatívát preferál, akkor pillanatok alatt csodálatosan sima, pazar végeredményt kaphat úgy, hogy alig kell feláldoznia néhány másodpercet a hadművelet végrehajtásához. Ez bizony vitathatatlan előny. De sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon mi a fontosabb a praktikum vagy az esztétikum?

A gumis lepedő hálószobája díszévé avanzsálhat!

A kínálatunkban elérhető termékpaletta tagjai kivétel nélkül tökéletes stílusjegyekkel rendelkeznek. Milliónyi árnyalattal, mintával számolhat, vagyis úgy hangolhatja egymáshoz lakástextíliáit, hogy a megteremtett harmónia nemcsak kézzel foghatóvá, hanem szemmel láthatóvá válhat.


címkék:

Hasonló Témak

Cicamintás ágytakaró szett a Lily Home-tól

Cicamintás ágytakaró szett A következőkben a cicamintás ágytakarókról olvashat, ...

Megérkeztek új díszpárna modelljeink

Megérkeztek új díszpárna modelljeink A díszpárna egy olyan kiegészítő, amelynek ...

Kényelmes alvás 3 részes ágyneműhuzattal

Kényelmes alvás 3 részes ágyneműhuzattal 3 részes ágyneműhuzata...

A pamut ágyneműhuzat kézzel fogható előnyei

A pamut ágyneműhuzat kézzel fogható előnyei Ha...