Méret
Méretek

%19 Kedvezmény
Új
Szarvas-Kék ágytakaró szett
13,490 Ft 10,990 Ft
%19 Kedvezmény
Új
Szarvas-Bordo ágytakaró szett
13,490 Ft 10,990 Ft
%3 Kedvezmény
Szafari ágytakaró szett
10,290 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%23 Kedvezmény
Ági Kedvence kétszemélyes steppelt ágytakaró
12,990 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%31 Kedvezmény
Szerelmes Álmok kétszemélyes steppelt ágytakaró
14,490 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%19 Kedvezmény
Andalucia Virágmintás kétszemélyes steppelt ágytakaró szett
13,490 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%33 Kedvezmény
Új
Manhattan ágytakaró szett
16,290 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%17 Kedvezmény
Ének Az Esőben steppelt ágytakaró
13,230 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%8 Kedvezmény
Szulejmán Kedvence kétszemélyes steppelt ágytakaró szett
12,990 Ft 11,990 Ft
Nincs raktáron
%19 Kedvezmény
Párizsi Álmok kétszemélyes steppelt ágytakaró szett
12,390 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%33 Kedvezmény
Új
Tuval Kék ágytakaró szett
14,990 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%21 Kedvezmény
Új
Quenn Rózsaszín ágytakaró szett
13,990 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%18 Kedvezmény
Új
Quenn Világoskék ágytakaró szett
13,390 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%11 Kedvezmény
Új
Star ágytakaró szett
12,380 Ft 10,990 Ft
Nincs raktáron
%26 Kedvezmény
Új
Rózsaszín galambok ágytakaró
13,490 Ft 9,990 Ft
Nincs raktáron
%26 Kedvezmény
Új
Kék galambok ágytakaró
13,490 Ft 9,990 Ft
 • 1
 • 2
 • 3
 • A Legolcsóbb és Minőségi Ágytakarók

  A lakását díszítő dekorációhoz illően könnyen berendezheti hálószobáját is, olyan egyedi stílusú helyiséggé varázsolhatja, ami egyben jól tükrözi az ízlését is. Az egyik olyan fontos részlet, amely befolyásolja hálószobája kinézetét, az ágytakaró. A különböző elegáns mintázatú darabokkal lakásában különleges hangultot teremthet. Az egy- vagy kétszemlyes ágyakhoz megfelelőengyártott modellek gazdag színválasztékban kaphatóak. Az ágyneműhuzat és az ágytakaró színének kiválasztásakor, a harmónia megteremtése érdekében  érdemes figyelbe venni a méretet, formát és, hogy mennyi napfényt kap a szoba.

  Ágytakaró Modellek

  Az ágytakarók használatával nem csak elegáns megjenést varázsolhat hálószobájának, de emellett hozzájárul ahhoz, hogy megteremtse a nyugodt alváshoz szükséges légkört.

  A tapéta színe, az ablak nagysága és az ehhez hasonló térbeli tulajdonságokkal harmonizáló termékek, vizuálisan gazdagabbá és tágasabbá teszik hálószobáját. A kétoldalas ágytakaró modellek mellett, a foteleknél is jól használható többfunkciós ágytakarók is közkdevelt darab a vásárlók körében. A fontos részletekre való odafigyeléssel különlegessé teheti hálószobáját. Például, válasszon olyan fajtájú ágytakarót, ami jól illik a függönyéhez és a szőnyegéhez. A meglehetősen gazdag választék között az ízlésének megfelelő ágytakarók, az innovatív és modern vonalaiknak köszönhetően kiemelik hálószobája eleganciáját. A klasszikus agy modern stílusú ágytakarókkal, a szobájához megálmodott koncepciót sikeresen megvalósíthatja. Az egyik legnépszerűbb kiegészítőként elismert ágytakarók, minőségének köszönhetően kényelmes és békés alvási lehetőséget is biztosít. Ahhoz, hogy könnyen megszabadulhassanak a napi fáradságtól és jól kialudhassák magukat, fontos, hogy milyen anyagú ágytakarót választanak az ágyuk megóvásához. A pamut, poliészter vagy akril szövetekből készült jó minőségű ágytakarók tartósak és könnyen tisztíthatóak. A takróként is használható termékek mellett, a téli hónapokban huzatként funkcionáló modellek is a praktikus és nélkülözhetetlen lakástextil termékek között igen előkelő helyen szerepel.

  Ágytakaró Árak

  Az ágytakarókat megvásárolhatja külön termékként is, vagy ha szeretné más termékekkel együtt szettként is az Öné lehet. A párnahuzatok, lepedők és ágyneműhuzatokkal együtt az oldalon található modellek mellett, különleges tervezésű lpédek közül is választhatnak. Annak érdekében, hogy a hálószoba stílusa tágas légkört biztosítson, válasszanak egymáshoz jól illő és harmonizáló termékeket. Figyelembe véve a hálószobában található bútorokat mint például, a szekrények és az ágy fejtámlája, olyan termékeket is választhat, amivel dinamikussá teheti hálószobája stílusát. Az ágytakaró modellek árai méretük és dizájnjuk szerint változik.

  A hálószobában használandó steppelt vagy jacquard anyagból készült ágytakarók kiemelik lakása eleganciáját. Az új házasok hozományából sem hiányozhat az ágytakaró. Ezen modellek különböző témájú és egyedi tervezésüknek köszönhetően vonzzák a figyelmet. Az év bármely szakában használható modellekkel pedig hosszú ideig biztosítják az Önök kényelmét. A puha textúrájú modellek mellett, a könnyedségükkel kitűnő termékek is kényelmes napi használatot nyújtanak. A széles, az ágyat teljesen befedő ágytakaró modellek lehetővé teszik, hogy a hálószobájuk egész nap stílusos legyen. A nyugalmat sugárzó mintájú és színű ágytakarók hozzájárulnak ahhoz, hogy kipihenten kezdődjön a napjuk. Egy egyedi tervezésű ágytakaróval életstílusát hálószobájában is kihangsúlyozhatja.

  A kosárban nincsenek termékek