Termék kategóriák

Nincs raktáron
%27 Kedvezmény
Kék Karácsonyi ágyneműhuzat garnitúra
7,490 Ft 5,490 Ft
Nincs raktáron
%15 Kedvezmény
Piros Karácsonyi ágyneműhuzat garnitúra
6,490 Ft 5,490 Ft
Nincs raktáron
Új
Kék Hozian ágyneműhuzat garnitúra
6,230 Ft
Nincs raktáron
Új
Mana ágyneműhuzat garnitúra
6,280 Ft
Nincs raktáron
Új
Kék Kagyló ágyneműhuzat garnitúra
5,890 Ft
Nincs raktáron
Tengerész ágyneműhuzat garnitúra
6,690 Ft
Nincs raktáron
Új
Pillangós Párizs ágyneműhuzat garnitúra
6,790 Ft
Nincs raktáron
Új
Lila Virágok ágyneműhuzat garnitúra
7,290 Ft
Nincs raktáron
%29 Kedvezmény
Rózsaszirom ágyneműhuzat garnitúra
6,990 Ft 4,990 Ft
Nincs raktáron
%33 Kedvezmény
Új
Rózsa Clara ágyneműhuzat garnitúra
8,890 Ft 5,990 Ft
Nincs raktáron
Új
Kék geometrikus ágyneműhuzat garnitúra
5,890 Ft
Nincs raktáron
%21 Kedvezmény
Marakesh ágyneműhuzat garnitúra
7,790 Ft 6,190 Ft
Nincs raktáron
Új
Lagúna kert ágyneműhuzat garnitúra
5,780 Ft
Nincs raktáron
%27 Kedvezmény
Pink Love ágyneműhuzat garnitúra
6,790 Ft 4,990 Ft
Nincs raktáron
%26 Kedvezmény
Luda ágyneműhuzat garnitúra
8,970 Ft 6,670 Ft
Nincs raktáron
%21 Kedvezmény
Diva Rozsasín ágyneműhuzat garnitúra
6,990 Ft 5,490 Ft
Nincs raktáron
%21 Kedvezmény
Diva Szürke ágyneműhuzat garnitúra
6,990 Ft 5,490 Ft
Nincs raktáron
%15 Kedvezmény
Canzone kék ágyneműhuzat Garnitúra
8,930 Ft 7,590 Ft
Nincs raktáron
%13 Kedvezmény
Élénk barokk ágyneműhuzat garnitúra
7,990 Ft 6,990 Ft
Nincs raktáron
%26 Kedvezmény
Mályva erdő ágyneműhuzat garnitúra
9,490 Ft 6,990 Ft
Nincs raktáron
%27 Kedvezmény
Mályva virágos ágyneműhuzat garnitúra
9,490 Ft 6,890 Ft
 • 1
 • 2
 • 3
 • A Legolcsóbb és Minőségi Ágyneműhuzatok

  Az ágyneműhuzatoknak alapvető funkciójuk mellett fontos higániai, védelmi és dekoratív szerepe is van. Az ágy, a paplan és a takaró méreteinek megfelelő tervezésű ágyneműhuzatok,  tépőzáras, cipzáras vagy gombos nyílásuknak köszönhetően könnyen levehetőek és kicserélhetőek. A gumirozott vagy sima lepedők segítségével higénikus területet hozhatunk létre, a nyugodt alvás érdekében. A paplan, ágytakaró vagy a plédhez hasonló vastag takarókra húzható ágyneműhuzatok, az ágynemű garnitúra főbb darabjai között szerepel.  A párnahuzatok pedig, az ágynemű garnitúrát mind vizuálisan, mind funkcionálisan egészíti ki. Az ágynemhuzat fajták: a pamut, lenvászon, szatén és selyemhez hasonló szövetekből készült ágyneműhuzatok, az ágy mértének, stílusának, a szoba színének és dekorációjának megfelelően különböző modellek közül választhatnak. A pamut és lenvászonból készült modellek mind anyagszerkezetüknek, mind puha tapintásuknak és textúrájuknak köszönhetően a meleg évszakokban is rendkívül ideálisak.

  A magas légáteresztő tulaajdonsággal rendelkező termékek különlege kényelmet biztosítanak alváskor. A pamut ágyneműhuzatok termikus szerkezetének köszönhetően a paplan és az ágy között lévő hőt hosszú ideig megőrzi, így hideg időben is nagyon jól használható. Hatalmas ágyneműhuzat készlettel várjuk Önöket, melynek  színeivel és dekoratív mintáival feldobhatják a hálószobájukat. A hálószoba dekorációját jól kiegészítő minimális dizájnú termékekkel, a szobájában elegáns és stílusos légkört varázsolhat. Az egyszínű vagy piros-fekete, kék-fehérhez hasonló harmonikus színkombinációkkal készült modellek jól kiegészítik a szobájuk hangulatát. Ha nem akar lemondani az egyszerű eleganciáról, akkor függőleges és párhuzaomos vonalakkal, természetbeli képekkel, szimmetrikus formákkal díszített ágyneműhuzatok közül is választhat.

  Az ágyneműhuzat árak, a termék márkája, fajtája, méretei, dizájnja, anyaga, minősége és az ehhez hasonló termék adatoknak megfelelően változhat. Különösen az olyan finom kivitelezést igénylő szöveteknél, mint a szatén és selyem, a négyzetcentimérre eső fonal mennyiség és a anyagminőség az meghatározásánál igen fontos szerepet töltenek be. A gyártó cégek a különkiadásként tervezett és csak meghatározott számban legyártott kollekciók modelljei is kaphatóak. Az ágyneműhuzatok paplan- és párnahuzataira varott csipke és kézi hímzések gyakran megjelennek a prémium modelleknél  használt díszítőelemek között. A king size méretű és extra párnahuzattal rendelkező ágyneműhuzat garnitúrák árai magasabbak lehetenk  a normál méretben legyártott, hagyományos modellekhez képest. Ágyneműhuzat vásárláskor különösen oda kell figyelni arra, hogy a termék, amit meg szeretne venni, az mennyire illik az ágyához. A gyerek- és baba ágyneműhuzat garnitúráknál pedig inkább azokat a termékeket válasszuk, amelyek nem károsak a bőrre, puhák és 100% pamutból készültek.

  Azon termékek, amelyek biztosítják az egyetemes szabványoknak, mint az antibakteriális anyag és az Oeko-Tex, a gyermekei számára lehetővé teszik nyugodt és békés alvást. A hagyományos vagy retró témájú részletekkel tervezett termékek, elegáns és stílusos külakakjukkal meleg és békés légkört teremtenek otthonukban. Az ágy méreteinek megfelelően választhatnak egyszemélyes vagy kétszemélyes modellek közül is. A Lily Home Ágyneműhuzat kategóriája alatt részletesen megtekinthetik és könnyen kiválaszthatják az Önök stílusának és igényeinek legmegfelelőbb ágyneműhuzatot

  A kosárban nincsenek termékek