Termék kategóriák
Méretek

A Legolcsóbb és Minőségi Ágyneműhuzatok

Az ágyneműhuzatoknak alapvető funkciójuk mellett fontos higániai, védelmi és dekoratív szerepe is van. Az ágy, a paplan és a takaró méreteinek megfelelő tervezésű ágyneműhuzatok,  tépőzáras, cipzáras vagy gombos nyílásuknak köszönhetően könnyen levehetőek és kicserélhetőek. A gumirozott vagy sima lepedők segítségével higénikus területet hozhatunk létre, a nyugodt alvás érdekében. A paplan, ágytakaró vagy a plédhez hasonló vastag takarókra húzható ágyneműhuzatok, az ágynemű garnitúra főbb darabjai között szerepel.  A párnahuzatok pedig, az ágynemű garnitúrát mind vizuálisan, mind funkcionálisan egészíti ki. Az ágynemhuzat fajták: a pamut, lenvászon, szatén és selyemhez hasonló szövetekből készült ágyneműhuzatok, az ágy mértének, stílusának, a szoba színének és dekorációjának megfelelően különböző modellek közül választhatnak. A pamut és lenvászonból készült modellek mind anyagszerkezetüknek, mind puha tapintásuknak és textúrájuknak köszönhetően a meleg évszakokban is rendkívül ideálisak.

A magas légáteresztő tulaajdonsággal rendelkező termékek különlege kényelmet biztosítanak alváskor. A pamut ágyneműhuzatok termikus szerkezetének köszönhetően a paplan és az ágy között lévő hőt hosszú ideig megőrzi, így hideg időben is nagyon jól használható. Hatalmas ágyneműhuzat készlettel várjuk Önöket, melynek  színeivel és dekoratív mintáival feldobhatják a hálószobájukat. A hálószoba dekorációját jól kiegészítő minimális dizájnú termékekkel, a szobájában elegáns és stílusos légkört varázsolhat. Az egyszínű vagy piros-fekete, kék-fehérhez hasonló harmonikus színkombinációkkal készült modellek jól kiegészítik a szobájuk hangulatát. Ha nem akar lemondani az egyszerű eleganciáról, akkor függőleges és párhuzaomos vonalakkal, természetbeli képekkel, szimmetrikus formákkal díszített ágyneműhuzatok közül is választhat.

Az ágyneműhuzat árak, a termék márkája, fajtája, méretei, dizájnja, anyaga, minősége és az ehhez hasonló termék adatoknak megfelelően változhat. Különösen az olyan finom kivitelezést igénylő szöveteknél, mint a szatén és selyem, a négyzetcentimérre eső fonal mennyiség és a anyagminőség az meghatározásánál igen fontos szerepet töltenek be. A gyártó cégek a különkiadásként tervezett és csak meghatározott számban legyártott kollekciók modelljei is kaphatóak. Az ágyneműhuzatok paplan- és párnahuzataira varott csipke és kézi hímzések gyakran megjelennek a prémium modelleknél  használt díszítőelemek között. A king size méretű és extra párnahuzattal rendelkező ágyneműhuzat garnitúrák árai magasabbak lehetenk  a normál méretben legyártott, hagyományos modellekhez képest. Ágyneműhuzat vásárláskor különösen oda kell figyelni arra, hogy a termék, amit meg szeretne venni, az mennyire illik az ágyához. A gyerek- és baba ágyneműhuzat garnitúráknál pedig inkább azokat a termékeket válasszuk, amelyek nem károsak a bőrre, puhák és 100% pamutból készültek.

Azon termékek, amelyek biztosítják az egyetemes szabványoknak, mint az antibakteriális anyag és az Oeko-Tex, a gyermekei számára lehetővé teszik nyugodt és békés alvást. A hagyományos vagy retró témájú részletekkel tervezett termékek, elegáns és stílusos külakakjukkal meleg és békés légkört teremtenek otthonukban. Az ágy méreteinek megfelelően választhatnak egyszemélyes vagy kétszemélyes modellek közül is. A Lily Home Ágyneműhuzat kategóriája alatt részletesen megtekinthetik és könnyen kiválaszthatják az Önök stílusának és igényeinek legmegfelelőbb ágyneműhuzatot

A kosárban nincsenek termékek