Pamutból készült babaágynemű garnitúra

Babaágyneműhuzat 29 Haziran 2018 - 14:20 10 Lett olvasva 0 kész kesztek

Pamutból készült babaágynemű garnitúra

Pamutból készült babaágynemű garnitúra

A gyermekek a lehető legjobbat érdemlik. Mivel a kezdetek kezdetén rengeteget alszanak, ezért ideális körülményekre van szükségük. A babaágynemű garnitúra remek választást jelent számukra, tehát érdemes próbát tenni vele.

A megvásárlásra a Lily Home weboldalán nyílik lehetőség. Itt többféle szín áll a rendelkezésére, tehát kiválaszthatja, hogy a gyermeke személyiségéhez melyik illik a legjobban. A kisfiúk szülei általában a kék változatot részesítik előnyben, amiból kétféle árnyalat is kapható. A kislányos családok pedig vehetnek lila vagy narancssárga babaágynemű garnitúrát. A csomagban található egy 100×150 centiméteres paplanhuzat és egy ugyanekkora lepedő. A benne lévő, kicsi párnahuzat 35×45 centiméteres.

A zárás gombokkal lehetséges, ezért a cipzár biztosan nem fogja felsérteni a kicsi bőrét. Száz százalékig pamutból készült a babaágynemű garnitúra, tehát egyáltalán nem okoz irritációt a rajta való alvás. Mindegyik típuson található egy-egy aranyos kis minta. A lila változaton egy nyuszi van, a narancssárgán pedig egy cica vagy egy maci. A kisfiúk egy zsiráfban, elefántban és maciban gyönyörködhetnek a kék takarón.

babaágynemű garnitúra könnyen mosható, és színe sem jön. A szellős anyag hamar megszárad, és a foltok is egyszerűen kijönnek belőle. Szülőként biztosan Ön is elégedett lesz a vásárlásával a szett remek minőségének köszönhetően. Az oldalról beszerezhet még másféle ágyneműt, takarót vagy paplant a család többi tagjának. Itt korrekt áron tud vásárolni. Érdemes odafigyelnie a leárazásokra is!


címkek:

Hasonló Témak

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen!

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen! A babaágyn...

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság!

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság! Az ágytakaró ...

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja!

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja! Az ágy...

Alkotni vagy követni?

Alkotni vagy követni?