Babaágynemű a legkisebbek örömére

Ágyneműhuzat 29 Haziran 2018 - 15:14 18 Lett olvasva 0 kész kesztek

Babaágynemű a legkisebbek örömére

Babaágynemű a legkisebbek örömére

Ha nemrégiben született baba az ismerősi körében, akkor bizonyára mindent meg szeretne tenni a kényeztetése érdekében. Nézze meg a webáruházunk kínálatát és válogasson az itteni termékek közül. A babaágynemű jelenleg hatféle változatban vehető meg. Kislányoknak és kisfiúknak való típus is van itt. A kék, a rózsaszín, a lila és a narancssárga szín vidámabbá varázsolja a gyerekszobát. A puha anyag óvatosan simogatja a kicsi bőrét, ezért nem kell tartani az irritációtól. Mivel kiváló légáteresztő képességgel bír, ezért a befülledés problémáját is elkerülheti vele.

babaágynemű egyes esetekben 5 részes szett formájában vehető meg. Található benne egy lepedő, 2 párnahuzat, egy párna és egy paplanhuzat. A kínálatban van 3 részes változat is, amiben pedig kétféle huzat és egy lepedő van. Aranyos, állatos minták láthatók rajta. A kicsik kedvence lehet a macis, a cicás vagy a zsiráfos változat. A pontos méretek fel vannak tüntetve a weboldalunkon.

A babaágynemű ára nem túl magas, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne kifogástalan a minősége. Jól bírja az igénybevételt. Mosás során nem jön a színe, illetve a vasalása is könnyű feladatnak bizonyul. Mivel gombok vannak rajta, ezért egyszerű a fel- és lehúzása. A babaágynemű akkor is meg fog felelni Önnek, ha magasabb igényei vannak. Rengetegféle kiegészítőt vehet hozzá az internetről. Például, nem árt, ha egy olyan ágytakarót is rendel még, amivel megvédheti a huzatot a szennyeződésektől. Nem árt, ha több lepedő van otthon, hiszen így lehetőség nyílik egy gyors cserére a „balesetek” esetén.


címkek:

Hasonló Témak

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen!

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen! A babaágyn...

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság!

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság! Az ágytakaró ...

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja!

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja! Az ágy...

Alkotni vagy követni?

Alkotni vagy követni?