Az optimális ágyneműhuzat kiválasztásának titka

Az ideális ágyneműhuzat megvásárlása nem olyan feladat, amit érdemes lazán kezelnie. Bár első látásra nem tűnik olyan eget rengetően fontos területnek, de valójában hihetetlenül sokat számít, hogy milyen textíliákkal veszi körbe magát, otthonában.

A hangulat megteremtéséhez, a harmónia megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy a berendezési tárgyai, és mindazok a kellékek, melyek főszerepet játszanak közvetlen környezetében összhangban legyenek: egymással és önnel. Nyilván ez a két dolog egymásból is következik. Ha hallgat a szívére, és engedi, hogy megérzései vezessék a termékek dzsungelében, akkor garantálható, hogy nem téved el. Az ízlése az a rendező elv, amire bátran rátámaszkodhat.

A konkrét stílus meghatározása prioritást élvez. Modern, színes, esetleg tradicionális? Milyen színvilág, mintázat vagy kialakítás áll a szívéhez közel?

Ezeket mindenképpen érdemes már ideje korán tisztáznia. A huzat ugyanis látszólag csupán praktikus funkciókat betöltő kiegészítő, ám a valóságban határozottan esztétikus kellék, ami kisugárzásával markánsan befolyásolhatja hálószobája atmoszféráját.