A tökéletes babaágynemű garnitúra jellemzői

Ágyneműhuzat 29 Haziran 2018 - 15:25 8 Lett olvasva 0 kész kesztek

A tökéletes babaágynemű garnitúra jellemzői

A tökéletes babaágynemű garnitúra jellemzői

babaágynemű garnitúra kiválasztása felelősségteljes feladat. Nem elegendő pusztán az esztétikai jegyekre koncentrálnia. Ahhoz ugyanis, hogy a baba jól érezze magát a bőrében, olyan feltételeket kell biztosítania a számára, amik minden tekintetben kedvezőek. Márpedig az alvás az újszülött életében főszerepet játszik, így nem mellékes, hogy milyen kelmék között szőheti álmait.

A kicsik bőre ráadásul az esetek nagy részében roppant szenzitív. Az anyag milyenségére tehát feltétlenül nagy hangsúlyt kell fektetnie. A 100%-ban pamutot tartalmazó textília tökéletes alternatíva. A pihe-puha bársonyos közeg semmilyen irritációt nem generálhat.

A könnyű kezelhetőség egy újabb szempont, amit a saját érdekében érdemes szem előtt tartania. A kínálatunkban kapható variációk egytől-egyig egyszerűen, gyorsan mosható anyagúak, melyek pillanatok alatt megszáradnak. Így a balesetekből származó foltok villámgyorsan eltűntethetőek.

A szín kiválasztását se bízza a véletlenre. Ragaszkodhat a jól bevált hagyományokhoz: kisfiú esetén kéket, míg lánynál lilát, vagy narancssárgát rendelhet, ám alapvetően önre van bízva, hogy melyik árnyalatban találja meg azt, amit keres. Akár a gyerekszoba hangulatához is igazíthatja a garnitúra színét.

Babaágynemű garnitúra, olcsón?!

A készletünkben kapható garnitúra megfizethető áron lehet az öné. A 100×150 cm nagyságú paplan huzat, és lepedő mellett kisméretű párnahuzatot is tartalmaz a készlet. A gomboknak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a cipzár sérüléseket okoz az apróságnak.

A bájos mintáknak (nyuszi, maci, zsiráf stb.) hála megalapozottá válik babája boldogsága.


címkek:

Hasonló Témak

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen!

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen! A babaágyn...

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság!

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság! Az ágytakaró ...

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja!

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja! Az ágy...

Alkotni vagy követni?

Alkotni vagy követni?