A tökéletes babaágynemű garnitúra jellemzői

 

babaágynemű garnitúra kiválasztása felelősségteljes feladat. Nem elegendő pusztán az esztétikai jegyekre koncentrálnia. Ahhoz ugyanis, hogy a baba jól érezze magát a bőrében, olyan feltételeket kell biztosítania a számára, amik minden tekintetben kedvezőek. Márpedig az alvás az újszülött életében főszerepet játszik, így nem mellékes, hogy milyen kelmék között szőheti álmait.

A kicsik bőre ráadásul az esetek nagy részében roppant szenzitív. Az anyag milyenségére tehát feltétlenül nagy hangsúlyt kell fektetnie. A 100%-ban pamutot tartalmazó textília tökéletes alternatíva. A pihe-puha bársonyos közeg semmilyen irritációt nem generálhat.

A könnyű kezelhetőség egy újabb szempont, amit a saját érdekében érdemes szem előtt tartania. A kínálatunkban kapható variációk egytől-egyig egyszerűen, gyorsan mosható anyagúak, melyek pillanatok alatt megszáradnak. Így a balesetekből származó foltok villámgyorsan eltűntethetőek.

A szín kiválasztását se bízza a véletlenre. Ragaszkodhat a jól bevált hagyományokhoz: kisfiú esetén kéket, míg lánynál lilát, vagy narancssárgát rendelhet, ám alapvetően önre van bízva, hogy melyik árnyalatban találja meg azt, amit keres. Akár a gyerekszoba hangulatához is igazíthatja a garnitúra színét.

Babaágynemű garnitúra, olcsón?!

A készletünkben kapható garnitúra megfizethető áron lehet az öné. A 100x150 cm nagyságú paplan huzat, és lepedő mellett kisméretű párnahuzatot is tartalmaz a készlet. A gomboknak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a cipzár sérüléseket okoz az apróságnak.

A bájos mintáknak (nyuszi, maci, zsiráf stb.) hála megalapozottá válik babája boldogsága.