A gumis lepedő 160×200 nem mozdul el

Gumis Lepedő 29 Haziran 2018 - 15:15 10 Lett olvasva 0 kész kesztek

A gumis lepedő 160×200 nem mozdul el

A gumis lepedő 160×200 nem mozdul el

Önt is idegesíti, ha reggel arra ébred, hogy elmozdult a helyéről a lepedője? Sokáig őrzi az arcán a gyűrődés nyomait? Akkor elképzelhető, hogy a gumis lepedő 160×200 méretben megoldja majd a problémáit. A benne lévő gumiszalaggal rögzíteni lehet a széleit a matrac 4 sarkához. Persze ajánlatos a többi részét is szorosan betömködni az ágykeret mellé. Különösen jó vételt jelenthet a gyerekek esetében, hiszen ők általában igen sokat mozgolódnak az éjszaka során. Az ágyhoz kötött betegek is örülnek neki, ha nem kell a gyűrődések miatt kényelmetlenül feküdniük. A gumis lepedő 160×200 remek választás a párok esetében, mivel így gondtalanul élvezhetik egymás társaságát. A weboldalunkon Ön is bármikor leadhatja a megrendelését, hiszen a vásárlás összesen tízféle színben lehetséges. Hölgyként inkább a rózsaszín, a fukszia, a halványsárga vagy az almazöld fogja elnyerni a tetszését.

gumis lepedő 160×200 kapható még mentakék, türkiz, világoskék és fehér árnyalatban. Ezek pedig inkább az urak tetszését fogják elnyerni. Az internetes áruházunkban most leértékelve kaphatók a termékek. Érdemes kihasználnia a lehetőséget, mert így jóval olcsóbb lehet a beszerzés.

gumis lepedő 160×200 teljesen pamutból készült, ezért nem okoz a bőrnek irritációt. Kiváló légáteresztő-képességgel bír. Felszívja a nedvességet, ezért nem jelent gondot az izzadás. Télen és nyáron egyaránt használható. A mosás során nem ereszti a színét, ezért bátran berakhatja a mosógépbe. Szükség esetén egy kicsit nagyobb, 180×200 centiméteres méretben is megveheti.


címkek:

Hasonló Témak

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen!

A babaágynemű a ringatásban verhetetlen! A babaágyn...

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság!

Az ágytakaró webáruház nem virtuális valóság! Az ágytakaró ...

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja!

Az ágyneműhuzat akció vásárlásra invitálja! Az ágy...

Alkotni vagy követni?

Alkotni vagy követni?