Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

×Bezár

  • el
  • en
Belépés Regisztráció
Kosaram: 0

A férfi és az ágynemű

A FÉRFI ÉS AZ ÁGYNEMŰ

Ágyneműk férfiaknak, férjeknek, fiúknak apáknak, uraknak, pasiknak, agglegényeknek

Egyszer volt, hol nem volt.....Mindenki tudja, hogy régen, sőt még most is néhol szokás, sőt illendő volt, hogy házasságkötéskor a feleség családja adta a stafírungot, amibe beletartozott a lakástextília: paplan, ágyneműhuzat, terítők, törölközők. Talán ebből keletkezett az is, hogy a nő „dolga” kiválasztani az ágyneműt, dekorálni a lakást, amit a legtöbb hölgy nagyon szívesen meg is tesz, kiváló stílusérzékkel. Melyik nő ne szeretné a divatos holmikat, a finom, puha, szép anyagokat és mintákat. Szeretjük a változatosságot, örömünket leljük benne, ha otthonossá tesszük lakásunkat, legyünk akár anyák, barátnők, szeretők, vagy (átmenetileg) szinglik.

Hoppá, a blog címe férfiakról szól, én meg eddig csak a nőkről írtam. Most nem idézem be Karinthy híres mondását, inkább egy közhellyel élek: az idők változnak. Régóta követel teret magának az erősebbik nem a divatból, de már egyre inkább a lakásdizájn-tortából is nagyobb szeletet kérnek. Elég végigmenni az utcán, jól öltözött, igényes öltözetű férfiakkal találjuk magunkat szembe. Nem tudom, hogy csinálják, mert mindenhol panaszkodó férfiakról olvasok, ha vásárolni kell. Az internet is tele van unatkozó férfiakat ábrázoló mémekkel, akik a párjukra várnak, amíg az kiválasztja az aktuális göncét. A sejtésem, hogy a férfiak minden tekintetben igénylik a divatos, időtálló, minőségi dolgokat, de a vásárlásra szánt időt sajnálják.

Lerántom a leplet a nem is olyan nagy titokról: a weben vásárolnak. Ezért van az, hogy bár Facebook követőink igen nagy százaléka nő, nagyobb arányban rendelnek férfiak a www.lilyhome.hu-ról ágyneműt, mint amilyen százalékban képviseltetik magukat a követők között. Suttyomban nézelődnek, gyorsan, határozottan választanak és döntenek. FÉRFIAK!:) A nyereményjátékok sem annyira izgatják őket, ami egy férfinak kell, megszerzi magának, és kész.

És itt értünk el oda, hogy az ágyneműhuzat kiválasztását nem engedik át önhatalmúan a nőnek. A pillangós vagy a virágos mintás maximum a második, harmadik opcióként jön szóba, míg a „pasis” ágyneműhuzat mosásban van. Már, ha párkapcsolatban, vagy családban élnek. 

Mert ugye vannak a szinglik, agglegények, akik, khm, igényesen berendezett lakást/hálószobát és szép ágyneműt, ágytakarót szeretnének prezentálni vendégüknek. 

Vagy csak épp maguknak vásárolnak egy igazán maszkulin ágyneműt, amiből – előrelátóan;) – talán rögtön kétszemélyest vesznek.

Kedvelik a puha, egyszínű, csíkos vagy fekete-fehér darabokat, de a vicces motívumok és a 3D is népszerűek körükben.

Hölgyek, lányok, asszonyok! Még ha úgy is tűnik, hogy életünk párját nem érdeklik az ilyen világi dolgok, mint az ágynemű vagy a terítő, csak az elektromos kütyük, azért legyünk rájuk is tekintettel, ha mi vesszük meg az ágyneműt.

Lehet, hogy nem én mondom ki először:), de a kompromisszum kifizetődik, úgyhogy ezeket mutatjuk meg aktuális választékunkból:

     

Hozzászólások
En nem vagyok ferfi, de nekem ezek is nagyon bejonnek:) tok jo lett az iras, bar szerintem sokszor csaladi program az uj garnitura beszerzese. Nagyon szepek az agynemuhuzatok, csak igy tovabb, sok sikert,Lilyhome
Szóljon